Нова порция забавни ситуации, смях и положителна енергия предстои с петия епизод на „All Inclusive“ този петък (20 март) от 21:00 ч. в ефира на NOVA.

Въпреки извънредната ситуация в страната, зрителите ще се пренесат на родното Черноморие с лятното настроение на семействата Сиромашки и Чобанови.


Ваканцията на двойките ще бъде буквално преобърната от пристигането на красива дама в комплекса. Памела (Теди Цветкова) минава всякакви граници и въвлича Христо (Ненчо Балабанов) в много опасни игрички. Той се опитва да овладее положението, но го връхлита цяла буря от изключително забавни перипетии.

Ще успее ли Христо да се справи с напечената ситуация, преди Марияна (Елена Атанасова) да е научила за проблема или животът му ще се провали с гръм и трясък заради предишни прегрешения?


Гръмотевиците при Чобанови неминуемо подпалват и семейния живот на Сиромашки. Пламен (Любен Кънев) е възмутен от създалото се напрежение, но като най-добър приятел на Христо, се опитва да помогне. Благородството му, обаче, се обръща срещу самия него и заплашва собствения му брак с Елена (София Маринкова). Положението става все по-комично и заплетено, а Пламен търси обратно подкрепата на Христо. Въпрос на часове и минути е бомбата да гръмне.
 
В общия трагикомичен водовъртеж неволно се включва и тъщата Евдокия (Нели Монеджикова). Властната дама е очарована от новия си приятел Герхард (Димитър Баненкин) и иска да му покаже доверието си, като го запознае със своето семейство.

В кулминацията на изискана вечеря за годишнината на Чобанови, пристига местният рибар бай Чефо (Любомир Бъчваров) и най-неочаквано разкрива огромна тайна, която преобръща взаимоотношенията между гостите на празника.
 
Кутията на Пандора е отворена и всеки един от приятелите предстои да направи шокиращи разкрития за своите най-близки хора. Дали компанията ще оцелее след толкова голям обрат – предстои да видим в един от най-забавните епизоди на „All Inclusive“, този петък от 21:00 ч. по NOVA.  

 Следете всичко за „All Inclusive“ на сайта на NOVA и на Facebook страницата на сериала.