Вече са ясни 13-те известни личности, които тази вечер влизат в къщата на ВИП брадър. Имената на повечето от тях отдавна се въртяха в публичното пространство. Утре вечер се очаква да влязат още четири звезди.
Актрисата Аня Пенчева влиза в къщата заедно с дъщеря си Петя Дикова. Софи Маринова пък ще бъде в компанията на любимия си Дачо. Медицинската сестра Кристияна Вълчева, която беше освободена от либийския затвор, също е сред участниците в риалити шоуто. Сред съквартирантите ще са и внукът на Тодор Живков – Тодор Славков. Фолк гилдията ще бъде представена и от Милко Калайджиев. Сред ВИП-овете са и телевизионната водеща Гала, Део, Ицо Хазарта, политикът Емил Кошлуков, както и близначките Ивайла и Божидара Бакалови.

Според предварителната информация утре вечер ще влязат рапърът Устата, Мис България 2009 Антония Петрова и шампионката по спортна стрелба Мария Гроздева. Все още не е съвсем ясно кой ще е четвъртият човек - може да е известен футболист или водещият Милен Цветков.


Третият сезон на "ВИП брадър" ще продължи осем седмици, всяка от които ще е посветена на една благотворителна кауза. В края на предаването събраните пари ще бъдат разделени поравно. Печалбата на всички съпричастни в организирането на "ВИП брадър 3" ще бъде дарена за каузите. /БЛИЦ