Теодора реши да разкаже повече за видеоверсията на парчето, което вече е хит по дискотеките. Така примата на "Диапазон рекърдс" ще отговори и на въпроса на почитателите си защо се забави с видеореализацията на песента.
Видеото се обработва вече два месеца.
„Адреналин” е записана в студио още през лятото, но изпълнителката на „Гаси тока” е известна и с това, че винаги много внимателно подбира моментите, в които да пусне ново парче. Затова изчака с представянето на песента пред публика. „Адреналин” е по музика на Христодулос Сиганос, аранжимент - Даниел Ганев, а текстът е дело на Герго Милов.
Теодора разкри, че видеото на „Адреналин” е най-скъпият клип в кариерата й до момента. „Исках да направя нещо по-ефектно – разказва изпълнителката – Заснехме клипа на „Blue-box”. Затова и нещата се получават бавно. Просто всеки един кадър се обработва отделно и това отнема много време” – допълва Теодора.
Другата нова песен на изпълнителката с Live-версия е баладата „Върни ми”, която е включена в копилацията на „Diapason Records” - “Love ballads”.
Светлана Славкова, БЛИЦ