„Слави Трифонов ще бъде добър политик. Защото той е добър оратор и сигурно би бил добър политик. Друг е въпросът какви качества трябва да притежава един политик, защото това се учи и дали може човек, който не се е занимавал професионално с това, да се справи, но в България почти всичко е възможно, така че… Иначе Слави е изключително вдъхновяващ и притежава качеството да вдъхновява другите. В момента ние наистина имаме нужда от лидер, на който народът да вярва, защото след 89-та няма такъв човек“. Това заяви певицата Алекс Раева пред в. Труд.

„На дисциплина, каквато има при Слави, е добре човек да се научи, когато е в по-ранна възраст, защото като свикнеш на дисциплина и след това ти е по-лесно. Работата в екипа на „Шоуто на Слави“ е натоварена. Заетостта е нон-стоп и това беше тъжен момент за мен“, така тя описа работата си с шоумена.

„В сегашния екип има невероятна свобода и творчество, но без тази дисциплина щеше да ми е по-трудно. За Маги винаги изпъква това, че той е приятел – не ти е шеф, а приятел и ти дава свобода. Като си творец, това е много важно“, заяви тя пък за работата си с Маги Халваджиян.

За отношенията си с екранната си половинка в „Х Фактор“ – Мария Игнатова, Раева заяви: „На мен по принцип ми харесва, че съм търпелива, докато Мария понякога е избухлива, но умее много точно да се изразява. Иска ми се хем да съм търпелива на моменти, хем да бъда и като нея – в точния момент да уцелвам какво да кажа. Също така щеше да е супер да можех да научавам текстовете на песните толкова бързо, както тя успява светкавично да научи текст. В моята работа това ще е от изключителна полза“.