Мога да ви обещая едно зрелищно шоу. Не мога да кажа кои са участниците. Къщата е променена, много интересна и прилича на лунапарк. Зрителите ще вземат едно от най-важните решения за самите звезди още на старта на шоуто. Това заяви в ефира на Нова телевизия Александра Сърчаджиева.
"Зрителите ще бъдат дясната ръка на "Биг брадър", може би сценаристи. По време на целия сезон те ще имат възможност да решават много интересни неща за самите звезди. В лунапарка винагки има влакче на ужасите и един клоун", заяви Александра.
 

Тя заяви, че тази година сезонът ще бъде много по-различен с много повече изненади, защото все пак е юбилеен сезон. "Аз също имам юбилей, вече водя 5 години", сподели тя.
 
"Мога да ви кажа, че ще има интересни участници. Ще дойдат и хора, чиято кариерата е в чужбина, но идват специално за шоуто. Не мога да издам дали ще има голяма гост звезда. Стартираме в неделя, после продължаваме в понеделник. Аз ще водя във вторник сряда и четвъртък, а в понеделник и петък, зрителите ще гледат Ники Кънчев", заяви Сърчаджиева.

"За 10 години това предаване стана институция и няма хора, които да го гледат. Може да не си признават, но гледат", заяви Александра.

Сърчаджиева разказа и за почивката си това лято. Тя призна, че с Иван Ласкин и дъщеря им са прекарали една незабравима двумесечна почивка в Гърция. "Беше страхотно, романтично, точно като по филмите. Успях да си почина", споделя тя.

Виктор реши да бъзне чаровната актриса дали са верни слуховете, че са 1 час може да възпроизведе 8 страници текст. "Мога, преди даже ми викаха Сашка Ксерокса, защото запаметявам много бързо. 4 страници текст мога за 10 минути да ги наизустя", сподели Сърчаджиева с усмивка на лицето.