Тези дни в мрежата бе разпространен чат между форк певицата Анастасия и анонимен мъж, достоверността на който мнозина подложиха под въпрос. Самата певица даде отговор по темата, заявявайки, че това е фалшив чат, направен с цел да я злепоставят. 
"Най мразя някой да ми прадлага анален секс понеже го мразя. Мойте врагове не пропускат да си правят колажи от мое име с цел да ме злепоставят. Анален секс не бих правила камоли пари да ми прадлагат. Мисля че статиите са дело на някой хора които нямат достоверни материали понеже ги мързи да ме питат лично за сексуалния ми живот, който изключва анален секс още повече срещу заплащане", споделя Анастасия.

"За хората които мислят, че е забавно да пишат глупости за мен им пожелавам да се почерпят информация от мое име и да измислят по-умни статии които ще покажат на читателя истинската ми същност, която е много по-интересна от някакви смешни снимки. Дори ми е смешно като някои хора твърдят, че сама си правя реклама, при положение, че съм една от най-ярките звезди с най-много статии в Интернет", допълва тя.