Миналата седмица Андрей Арнаудов стана баща за първи път. По този повод той реши да даде интервю за щастливото събитие в предаването "Папараци".

И ето какво сподели: „Не бях в залата по време на раждането. За някои неща съм по-консервативен и смятам, че мястото на мъжа е пред вратата, а не зад нея. Иван беше с мен в коридора. Аз пък бях на ражданията на неговите деца. Щастието е огромно – в първия момент е като сън! Не мога да го сравня с нищо друго.

Крум Савов с драматична изповед, смърт в семейството му почти го погубила

 Детето е кръстено на баща ми Васил. Бяхме решили, че ако е момче, ще се казва така, а ако е момиче, жена ми ще избере името. Темата за паметта винаги е била важна за мен. Тя ни отличава. Много се гордея, че бебето носи името на татко. Именно в турнето One Love се преплитат и двете теми – тази за любовта и паметта. Често забравяме колко много хора са дали живота си за Македония. Близо 30% от българите имаме потекло от Вардарска или Егейска Македония. Тази година фестивалът One Love ще бъде напълно безплатен“.
 
Ще започнем от сутринта с програма за децата. Ще има улица на занаятите, състезания с игрите от „Фермата“... Музиката ще е разнообразна – поп, рок, джаз, фолклор... Ще участват Влатко Стефановски, Графа, Стефан Вълдобрев, Деси Добрева... На концерта в София на 30 юни ще пее Васил Найденов. Той ще бъде в Южния парк. Голямото начало е на 16 юни в Скопие“.