Попълнете търсена ключова дума или фраза

Ани Салич брои 5 бона да опъне бръчки, проточи вежди като гръмоотводи

https://blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/ani-salich-broi-5-bona-da-opne-brchki-protochi-vezhdi-kato-grmootvodi_news469894.html Blitz.bg

Процедурите не са особено успешни, защото лицето на водещата е изпънато до краен предел

София, България 08 Дек. 2016, 15:03 4546 прочита 0 коментара
Ани Салич напоследък е неузнаваема, докладват бдителни зрители на Нова телевизия. 47-годишната журналистка очевидно е изгладила бръчките по челото си, за да си докара по-младежки вид и да не изглежда като леля на екранния си партньор Ники Дойнов, пише hotarena.net. 
Процедурите обаче не са били особено успешни, защото лицето на Салич е изпънато до краен предел, в резултат на което веждите й тотално са изменили формата си и са заприличали на гръмоотводи.

Новинарката броила над 5 бона за лифтинг, който бил извършен в реномирана столична клиника по пластична хирургия. Самата интервенция се извършва под пълна упойка от хирург, посредством разрез в линията на косата. Целта е да се отстранят всички дълбоки бръчки, които карат човек да изглежда тъжен, ядосан или уморен.

Запознати издават, че операцията на водещата продължила около два часа. За да поддържа ефекта от лифтинга, тя се изръсила с още 2 бона за луксозни кремове и серуми, с които мажела лицето си ежедневно сутрин и вечер. 

Освен лицето си, Салич се е заела да оформя и тялото си посредством диета и умерено движение. Ани открай време има проблем с килограмите, като теглото й варира ту нагоре, ту надолу. Салич се зарекла, че ако и този път не успее да отслабне чрез здравословен режим, ще се подложи на липосукция и ще се отърве от излишните тлъстини веднъж завинаги.

0 Коментара:

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам