Терапевтката Ани Владимирова се отказа от почивка това лято. Психоложката била така затрупана от работа, че останала сама в София, докато младото й гадже Милен Суванджиев се пече на морето.

Своенравната дама отказала твърдо на приятеля си да го последва към южното Черноморие в китен оазис, защото имала записани часове на пациенти всеки ден до края на август, 
 
20 години по-младия от нея кинезитерапевт, който се надявал да изкара няколко спокойни дни с любимата, побеснял, че тя предпочита служебните си задачи вместо неговата компания. И люто се разсърдил, пише „Таблоид", без да се позовава на конкретен източник.
 
Когато разбрал, че Ани е записала извънредни часове на хора, обадили се в последния момент, Милен се ядосал и я обвинил, че нарочно е провалила общата им почивка.
 
51-годишната терапевтка отдавна пали фитилите на търпеливия си мъж, с когото вече доста време живеят заедно под един покрив, като му отказва да се омъжи за него. Вече няколко пъти настоятелният Милен предлагал пръстен на Ани, но тя отклонявала.