Искам поне още едно дете. Това призна Азис в предаването “Търси се” по бТВ. Винаги съм знаел, че Гала ще е майка на детето ми, категоричен бе той. Нямам сексуални отношения с Гала, ние сме най-добри приятели на света, допълни Азис.
Нямах никакво самочувствие, когато бяхме в Костинброд и нямахме пари. Всъщност всички хора, които нямат пари, нямат самочувствие, обясни Азис. Той обаче разкри, че винаги е знаел, че ще стане много известен.

Приятелката му Гала, която е до него вече 16 години и е майка на дъщеричката му Рая, разкри, че като баща Азис е много всеотдаен. "Обича да готви, редът обаче не му е най-добрият приятел. Последния път се разплака, че първата дума, която Мануела, пострадала при катастрофата, предизвикана от Максим Стависки, е написала, е "Азис", каза още Гала.  

Една от най-близките приятелки на Азис, манекенката Цеци Красимирова, подчерта, че за нея Васко е много по-готин от Азис. “Не харесвам , че се облича в женски дрехи, че си изрусява косата”, сподели тя. “Често се молим, четем Библията - неща, които той не показва от себе си”, каза Красимирова. “Има моменти, в които се поддава на славата, суетата”, смъмри го тя.
Азис е посветил на Цеци песента си “Целувай ме”. /БЛИЦ