Ето я Гергина, майката на Азис! Чалгаджията упорито крие личния си живот, пише "България днес". Изпълнителят на "Напипай го" иска феновете да говорят само за неговите песни, но да не му се ровят между чаршафите. А когато ходеше на високи токчета и с рокли, даваше мило и драго, за да се интересува някой от него...

Охраната чака звездата и майка му да се сбогуват

Сега звездата го раздава тежкар, още малко и ще заприлича на мутра. Облечен в черно от глава до пети, той е в спортно настроение - по анцуг и с кожено яке, тъмни очила и черен каскет. Пуснал е сериозна брада, сигурно за да му топли в наближаващия сибирски студ.


Той върви най-отпред. Малко зад него е Гергина, майка му; а най-отзад върви шофьорът. И той в черно. Толкова е голям и страховит, че като нищо може да е бодигард. Тримата се разходиха покрай бившия Японски хотел, където в момента е любимото място на всички тарикати и любители на кючека.
Никой не очакваше, но накрая Азис и майка му тръгнаха в различни посоки, всеки самостоятелно. Разцелуваха се по бузите, чалгаджията и бабанката-шофьор се качиха в черна лимузина на стойност няколкостотин хиляди лева. Гергина пък се качи на своята кола - вехто сребристо комби, доста мръсно и чукнато до предния фар.


С качулка и каскет Азис е неразпознаваем
Може да изглежда коравосърдечно на хората отстрани - Азис не дава пари на майка си. Но ромката е твърде горда, за да допусне синът й да я позлати, както той неведнъж е казвал, че е готов да направи. Майката на певеца твърдо иска сама да си изкарва прехраната, а не да разчита на лесни жълтици. Преди Гергина ходеше на гурбет в чужбина - основно в Испания и Германия, но Азис поне за това се пребори и вече не я пуска толкова често да бачка зад граница.
Явно от него гледа и се учи Фики. Припомняме, че преди месец синът на Тони Стораро се похвали с уникален жест в интернет: "Мамо, аз знам колко много ми даде в живота, твоите съвети и грижи ме направиха истински човек! Желая ти много здраве, щастие и усмивки и още много сбъднати мечти! Обичам те! Този красавец е моят подарък към теб, който ще го карам аз, но обещавам да те возя!".


Колата е сериозно ударена и мръсна
Това написа той под снимка на едно чисто ново червено БМВ, което "уж" подари на родителката. В интернет веднага започнаха да го бъзикат, че прави страшни подаръци, само дето накрая се оказва, че са за негово лично ползване.


Целувките по бузата са задължителни с мама - певецът не се дърпа
Именно гордата Гергина навремето изкарва малкия Васко (и бъдещ Азис) за първи път на сцената. "Пеех в един ромски ансамбъл. Баща ми беше ръководител, а майка - конферансие. Хора от цяла България се стичаха, за да видят най-красивата циганка на света. Това беше майка ми. Те онемяваха при появата й. До ден-днешен си припомняме случки и истории, свързани с това. Бях 10-годишен и изпълнявах две цигански песни. Хората бяха много щастливи. Беше незабравимо!", спомня си певецът.


Гергина преди година
"Майка ми до последно криеше, че съм роден в затвора. Каза ми го доста години по-късно. Само едно мога да ти кажа: че една жена, минала през затвора, е много по-силна от която и да е друга жена. Горд съм с моята майка!"

Азис сериозно се вживява в ролята на спортист, обсебен от здравословния начин на живот. Отдавна си готви сам храната и не разчита на бургери и мазни пици, а сега се похвали и със сериозно физическо натоварване.
В най-големия студ, сняг и лед Азис е в провинцията и тича в гората цели 5 километра. На всичкото отгоре той е гол до кръста!