"Привличане” е проект на Яна Маринова, който тя започна. Срещнахме се и се “привлякохме”. Аз измислих заглавието. Режисьорът Мартин Макариев направи един чудесен филм, а Яна и Луиза Григорова играят страхотно. Целият екип е невероятен.”,  разкри с усмивка Башар Рахал в “Събуди се” по повод участието си в най-новия български филм, който скоро ще е в кината.

Освен че изпълнява една от ключовите роли в “Привличане”, Башар Рахал е и продуцент на лентата. “Продуцентството е следващата стъпка, която исках да предприема в своето развитие”, сподели актьорът.

“Привличане” е история за зрителите на всяка възраст – от 15 до 90 години. Във филма има ученически истории, има предателство, любовни истории. Включени са и двата плана на живота”, разказа Башар Рахал.

"Привличане" е шестият за по-малко от година и половина български филм, който се реализира с подкрепата на NOVA и ще се разпространява в кината от "Лента" от 23 февруари тази година. В главните роли на новата българска лента зрителите ще видят Башар Рахал, Яна Маринова, Луиза Григорова, Радина Боршош, Койна Русева, Владо Пенев. Продуценти са Башар Рахал и Яна Маринова, а режисьор е Мартин Макариев. Сценарият е дело на Яна Маринова, Борислав Захариев и Георги Ангелов.

““Дървото на живота” е  е един много стойностен сериал, който е в сърцето му и Евтим Милошев и Любомир Нейков трябва да се гордеят, че са го създали”, сподели Башар Рахал, който изпълнява и една ключовите роли в историческата сага.