Фолкдивата Алисия се сдоби с невиждано скъп подарък от половинката си - пернишкият бизнесмен Георги Станоев - Бирмата, пише "Телеграф".
Мачото се изръсил с няколко хиляди за скъпарска яхта, на която певицата събира тен в свободните си от участия дни. Певицата дори сама се похвали за луксозната придобивка, като се представи за капитан. На фотоса, който качи в социалната мрежа "Фейсбук", се вижда, как брюнетката се е разположила на водаческото място/ Самата яхта е с бежов кожен салон и според запознати Бирмата е броил близо половин милион за луксозната лятна играчка.
 В светските среда се шушука, че след последното им събиране, Бирмата доста се е кротнал и гледа да изпълни всяка прищявка на половинката си. Майка му Лидка Скалата, която била най-мераклийка Алисия да й стане снаха непрекъснато подтиквала сина си да обсипва с изненади изпълнителката на "Ара мюзик". Алисия от своя страна нямала нищо против да се задоми и дори на няколко пъти намеквала пред приятелки, че й е време за второ дете. Припомняме ви, че тя вече има един син от футболиста Валери Божинов.