Бившите любовници на пернишкия бизнесмен Георги Станоев – Бирмата фолкдивите Алисия и Преслава заровиха томахавките. Двете изпълнителки, които доскоро се подминаваха с нескрита злоба една към друга, сега дори позираха заедно. Това се случи на откриването на нов столичен магазин, пише "Телеграф".
Общата им снимка бе пусната в Инстаграм от самата Преслава. Фотосът предизвика различни коментари. Част от почитателите отбелязаха, че са готини и сладки, но не липсваха и такива, които се присмиваха на новото приятелство във фолка. „Яввно си доста широко скроена“, с ирония написа почитател под снимката, но по-късно коментарът му вече го нямаше.

И ако отзивите за снимката бяха смесени, то към облеклото на Алисия са изцяло отрицателни. Сочещата себе си за модна икона от Вакарел изуми всички, като се появи качена върху сандали с ресни, обута в анцунг и спортна фланелка. С право потребителите в мрежата я попитаха“ „Тази отляво защо е с анцунг и токчета? Спортно-елегантно?!?“.

По-грубите коментари пък бяха, че Алисия прилича по-скоро на майка на Преслава, отколкото на нейна кака само с 5 г. Тези думи отново жегнаха певицата по болната ѝ тема 0 възрастта.