Бившата изгора на Мария Илиева – певецът Атанас Колев, бройка мадами на известен плаж във Варна. Музикантът, който преди години се прочу, като спечели второ място в риалитито „Х фактор”, е прежалил напълно брюнетката и е готов за нови палави подвизи.
 
Колев бе забелязан заедно със свой авер на плажа „Рапонги” в морската ни столица. Гларусът родом е именно от там и явно е решил да разпусне с другаря си сред красавици по бански. Той веднага бе забелязан от меломанки, които нямаха нищо против да пофлиртуват с него. Бързо се завързал разговор и те разменили координати.

Гореща разходка: Роклята на Рита Ора не можа да удържи сочните й гърди (СНИМКИ)

Не е ясно дали музикантът е имал връзка, след бурната афера с Илиева. Дори и това да се е случило, явно варненецът е успял умело да я прикрие, а към днешна дата е готов да лови мадами на плажа.

Всъщност отношенията му с певицата завършиха с огромен скандал. Двамата имаха общи проекти, тя беше негов продуцент и интимен партньор, както се носеха упорито слуховете. След време обаче, Колев разтрогна връзката си с бившия ментор в „Х фактор”, обвинявайки я, че му подливала вода и се опитвала да го заличи от музикалния бизнес. Певецът дори сподели, че е получавал заплахи от Илиева и компанията й „Стерео стая”, след като отказал да подпише неизгоден за него договор с тях. Повечето обвинения той хвърли към нея чрез социалната мрежа, но всяко негово твърдение бе дипломатично отречено от брюнетката.

Сузанита взриви мрежата - съблече се чисто гола и показа големи прелести (СНИМКИ 18+)

Въпреки скандала и двамата продължиха напред – Илиева роди момченце и в момента се опитва да съчетава грижите за него и професионалните си ангажименти, а Колев се мъчи сам да пробие на музикалната сцена.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!