Влюбена двойка се оформя в риалити шоуто Music Idol. Македонецът Боян Стайков и Соня Мембреньо прекарват заедно все повече време, разкриха от предаването. Според повечето от талантите между тях двамата се случва нещо повече от обикновено приятелство.
На поп фолк концерта Соня беше най-развълнувана от изпълнението на Боян, с което изправи публиката на крака.  След края на песента Фънки заяви, че македонецът е истински артист. Днес обаче Боян ще трябва да стиска палци за Соня, защото тя ще се бори за мястото си в шоуто. Заплашени от отпадане са още  Виктория Димитрова, Ели Раданова, Александра Жекова и Магдалена Джанаварова.

Петте финалистки ще пеят тази вечер на живо в поредното токшоу в Music Idol. Така за първи път в третото издание на шоуто за място в него ще се борят само жени.

Утре вечер в Music Idol един от финалистите ще напусне шоуто. Преди това да се случи, Мария ще представи новият си сингъл, а освен нея на сцената на шоуто ще се качи и вокалистката на “Да Фас”.  Любимецът на публиката – Марин, също ще зарадва феновете си с ново горещо изпълнение. Всеки, който иска да види талантите на живо може да се сдобие с покана от сайта на шоуто.

Междувременно вчера се състоя един от най-силните концерти в Music Idol 3. За пореден път поп-фолк задачата се оказа най-предизвикателна и талантите успяха да впечатлят и жури и публика с изпълненията си. От сцената прозвучаха хитове като “Кукавица”, “Месечина”, “My number one”, “Тази ли е новата ти”, “Шампанско и сълзи” и др.
Мария не пропусна да отбележи, че всички финалисти се справиха страхотно именно на поп-фолк концерта и че този жанр е причината за доброто им представяне. Фънки контрира фолк дивата със забавни коментари относно текстовете на песните, кaто в пряк текст заяви, че не е чувал нищо по-глупаво от текста на песента “Тази ли е новата ти”. 

Букмейкърска къща вече е предложила залози за “Кой ще бъде новият музикален идол на България?”. Според базирания в Англия букмейкър най-големи шансове за победа има Александър Тарабунов, следван плътно от Димитър, Соня и Симона. /БЛИЦ