150 човека подадоха документи в обявения от „На кафе” конкурс за готвач. Някои от тях се представиха като братовчедка на Одри Хепбърн и дори като сестра на Гала, съобщиха от Нова телевизия.
Жени са 60 на сто от кандидатите, като освен българи от всички краищата на страната, има заявки от Великобритания, Испания и Франция. Сред претендентите за мястото на Варвара е и италианецът Лео, познат от „Биг брадър” и известен със слабостта си към добрата кухня.
Някои от писмата са получени от името на съпруги, които изтъкват кулинарните достойнствата на силните си половинки, или от дъщери, които хвалят майките си.
Танцьорка, минен инженер, шофьор, певица, преводачка, журналисти и домакини от 20 до 65-годишна възраст са сред изпратилите свои биографии и снимки до „На кафе”.
До края на тази седмица екипът на предаването ще продължи да се свързва с кандидатите, а през следващите седмици на най-добрите от тях ще бъде даден по един ден в ефира, за да покажат, че не само умеят да готвят, но и да правят шоу.
Четиричленно жури ще отсее най-добрите от най-добрите, а зрителите ще изберат своя фаворит. /БЛИЦ