Да хапне баничка с боза, а след това да диша в ритъма на едночасова разходка на Витоша без Фейсбук, телефонни разговори или фенове, напиращи за автограф - това е едно от основните удоволствия в почивния ден на бременната в петия месец Джина Стоева. Фолк звездата чака момиченце от мъжа, с който споделя живота си вече две години. Съобщила му добрата новина докато борели стреса обикаляйки сред природата. Той я подкачил, че е закръглила коремчето си и трябва да внимава, а тя отвърнала, че състоянието й предполага тепърва да расте на диаметър, пише в. Монитор.
„Много се зарадва, когато му казах- прегръщаше ме, целуваше ме… Но мисля, че едва сега, когато започва да ми личи, и той взе да осъзнава какво се случва. По-внимателен е, обеща да не ме напряга излишно, защото си говорим, че е важно да съм спокойна. В първите месеци, когато се скарахме за нещо, се измъкваше с оправданието: „Миличка, като нямаш корем, забравям, че си бременна.“. Сега по-често ме пита добре ли съм.

Знае, че ми е любимо да ми масажира ходилата и като седнем пред телевизора и сложа краката си в скута му, той се заема с масажа. Всъщност, този трик с ходилата го прилага и като съм му сърдита за нещо. В интерес на истината в повечето случаи успява да ме размекне, колкото и да съм му сърдита.”, споделя с усмивка Джина.

Бащата на детето си тя описва като „нормално момче, което често пътува в чужбина заради работата си”. Той се занимава в внос и износ на автомобили, а първият им контакт бил във Фейсбук. Не пропускал да я поздрави за всеки празник, а изпълнителката на „Ди Каприо” му отговаряла кратко и почти делово. 

В навечерието на 2014 г имала участие в столичен ресторант. Спряла колата на паркинга и към нея се приближил мъж с огромен букет рози. „Подаде ми го и аз го питах от кого е, а той ми отговори: „Не мога да кажа”. Наложи ми се да гадая, но не за дълго. Малко след полунощ той мина да пием по едно и това всъщност беше първата ни среща очи в очи”, разказва Стоева. 

Към момента тя е качила едва 5 кг, засилила е апетита си за сладко, чувства се чудесно и работи на пълни обороти. Не я притесняват толкова нощния концертен режим или задимените клубове, колкото дискомфорта от високите токчета. 

„На едно от последните ми участия така ми се подуха краката, че чак на третия ден спаднаха след мазане с мазила и релакс. До края на годината каквото работя-работя, после ще се отдам на почивка, на обиколки по магазините за колички, легла и всякакви бебешки аксесоари.”, категорична е бившата лекоатлетка. Тя получава доста оферти и за Нова година, но се колебае дали това да е лебедовата й песен преди отпуска по майчинство. Дала си сметка, че в последните 20 години е празнувала само веднъж със семейството си, а през останалото време е била на сцената.

Жената, която показа борбен дух и желязна воля в „Сървайвър”, държи на добрата си форма и ако времето не позволява преходи в планината излиза с приятели и обикаля квартала си. Решена е да тръгне на йога както заради дзен ефекта върху съзнанието, така и заради туширането на болките в кръста. Нейни приятелки практикували спорта в напредналите месеци на бременността и заради овладяването на дишането за предстоящо раждане. В разрез с тенденцията да се ходи на училище за родители Джина е решила да усвоява трикове от бита за бебето като къпане, повиване и хранене от най-близките си жени. 

„Преди няколко години сестра ми ми подари една книга за гледане на бебета с намека, че ми е време вече… (б.а. смее се). В интернет има достатъчно информация, но засега разчитам на съветите на майка ми и сестра ми.

Майка ми със сигурност ще бъде до мен през първите месеци, така че ще попивам информация от извора, а сестра ми се занимава с израждане на бебета във Франция - и от нея има много какво да се научи.”, категорична е звездата.
 
Певицата планира да излезе в отпуск по майчинство след Нова година.