Никога няма да се откажа от конкурса “Евровизия”. Това каза изпълнителят на песента “Illusion” Красимир Аврамов, който ще представя страната ни в Москва.
Нищо в живота ми не е било лесно, всичко, което съм направил от малък, е било с много трудности, с много борба и благодарение на Господ, сподели Краси.
Благодаря на всички, които гласуват доверие в мен. Продължаваме напред, подчерта той. Тази вечер всички очакваха той отново да изпее на живо "Illusion", но това не се случи.  Човека глас допълни, че в момента се работи върху песента и са започнали репетиции. 
Петя Буюклиева се присъединява към екипа на българската песен за “Евровизия”, стана ясно по време на дискусията в студиото на БНТ. След подобренията Аврамов отново ще изпее песента на живо, но не стана ясно точно кога.

Няма данни за манипулация на вота, казаха от фирмата "Интерактив медиа сървисис", броила гласовете. Не е имало и технически проблеми по време на гласуването. 

Най-яростните противници на Краси Аврамов не са тук тази вечер, изтъкна водещият Драго Драганов. На дискусията бяха поканени победителите в конкурса за българската песен от минали години, но в студиото бяха само Жоро от група "Каффе" и Йоана от "Deep zone project".  "Не може така да се пее на такъв форум", подчерта Жоро от "Каффе".  Той добави, че заради изпълнението му е трудно да хареса песента.  Йоана пък каза, че според нея песента е интересна, защото има фолклорен мотив.
Елица Тодорова и Стоян Янкулов, както и Мариана Попова не взеха участие в дискусията.

Иначе в залата публиката реагираше подчертано в подкрепа на Краси Аврамов и бурно го аплодираше. /БЛИЦ