Човекът глас Красимир Аврамов ще опише скандала, в който се забърка при спечелването на "Евровизия", пише вестник "Телеграф". Той смятал да издаде автобиографична книга, в която да акцентира на случая.
"Вече съм започнал летописа, той ще включва не само победите, но и загубите ми - преживяването ми в Америка, моето детство, ученическите ми години и всички премеждия, през които съм преминал и преминавам до ден днешен", твърди Човекът глас. Той признава, че писането на всяка глава му отнема много време, но вярва, че книгата би била интересна за читателите.
Най-мъчително му е било през 1998 година, когато като звезда от България пристига като Господин Никой в Америка. Впоследствие осъзнал, че в САЩ никой няма да му сложи червен килим и затова се обръснал гола глава, за да пречупи самочувствието си, след като се почувства като арестант.
В Щатите работил като сервитьор в пицария на своя позната гъркиня. Когато отишъл в едно кафе, изискан господин го попитал свободно ли е до него. Попитал го с какво се занимава, а той нацупено отвърнал "Има ли значение, певец съм". Господинът поискал записи, след което получил покана за концерт в холивудският хотел "Рузвелт", където е играл Чарли Чаплин.
Продуцентът на "Забранена любов" е човекът, който подкрепя финасово Красимир Аврамов. Операторът му Андрей Андреев, който снимал клипа за Евровизия "Илюзия" оабаче щял да умре по време на снимките, защото получил белодробна криза. /БЛИЦ