D2 и Dolph Lundgren представиха официално в столичен клуб новия музикален проект на групата - „Breakdown”, който беше създаден за холивудската продукция „Command Performance”.
През лятото на 2008г., екшън звездата Долф Лундгрен снима част от новия си филм „Command Performance” в България. Освен че изпълнява главната роля, той е и режисьор на лентата.
За снимките и музиката към филма Долф Лундгрен кани музикантите от D2. Те правят специално парчето „Breakdown” и английска версия на песента „6” от последния им албум за саундтрака към филма.

В екшъна, действието се развива в Русия, където по време на рок концерт терористи превземат залата и взимат за заложник президента на Русия. За лош късмет на нападателите, барабанистът на рок групата /в ролята Долф Лундгрен/ се оказва бивш командос, който взима нещата в свои ръце.
За да влезе убедително в ролята си, актьорът взима два месеца уроци при барабаниста на D2 Явор.
Видеоклипът към „Breakdown” е изцяло с кадри от филма.
Промоцията уважиха колеги, приятели и някои от легендарните имена на българската музика като Иван Лечев, Косьо Марков и Дани от втората Тангра, Косьо Щуреца /един от първите членове на Щурците/, Вачо Бъндарака – основател на първата рок група в България Бъндараците, Gravity Co, Ана - Мария Тонкова, Евгени Дайнов, Димитър Туджаров – Шкумбата, Нели Радева от I Can Too, Виктория Керин, Деси Тенекеджиева, Иван Вълков от DS Music, Криста и други.

Гостите на събитието бяха посрещнати с „опасен” коктейл „Absolut Breakdown”, създаден специално за случая от Pernod Ricard.

След здрав лайф D2 закриха партито с Долф Лундгрен, който сподели с всички удоволствието си да бъде с групата тази вечер. Той добави, колко се радва на съвместната си работа с D2 и ги покани в Ел Ей на промоцията на филма. Светлана Славкова, БЛИЦ