Бившата певица в "Шоуто на Слави" Десислава Добрева завърши окончателно първия си самостоятелен албум, озаглавен "Тя е", похвали се сладгогласната изпълнителка първо пред "Монитор". Той ще излезе в 50 000 бройки, но няма да се продава.
Момичето, което навремето разплака Михаил Горбачов, направи и уникална фотосесия специално за албума. В нея бившата беквокалистка на Слави изглежда съвсем различно от обикновено. "Няма да ме познаете", смее се Деси. Тя е раздала вече първите бройки от албума на бившите си колеги от "Шоуто на Слави". За целта специално дошла до София. Всички се израдвали страхотно на парчетата. Шефът на "Ку-ку бенд" Евгени Димитров-Маестрото най-много.
Още не е ясна окончателната дата на официалното представяне на албума, тя зависи от спонсорите. "Много съм щастлива, защото това е мечта, която имам от 15-годишна и най-после я осъществих. Имаше много спънки. Наложи се да се върна от Америка, защото от Министерството на културата направиха някакъв проблем. Имало нещо в договора, което трябвало да се оправи. Накрая ми се извиниха за недоразумението. После фабриката в Холандия, която трябваше да прави обложката, излезе в лятна ваканция. Затова пък вътре песните са страхотни. Спонсорите решиха, че албумът ще е безплатен към кредитната им карта. Така е по-добре, защото иначе щеше да стане много скъп, за да си го купят хората. Всичко в него е уникално - от обложката до детайлите", разкри Десислава Добрева. В момента тя отдъхва в родната Варна след дългите записи. Част от песните в албума са народни. Сред тях са "Лиляно моме" и "Македонско девойче". Повечето са нови, написани за нея от най-добрите български композитори. /БЛИЦ