В Къщата на ВИП Брадър вече започнаха да се създават лидери. Пролича си и кой е аутайдер. Един от тях се оказа Жоро Софкин, но не само заради това, че е различен.
Жана бе помолена да определи кои съквартиранти са най-големите ВИП-ове, най-забавните и най-досадните в Къщата. За най-известни тя избра Ути и Ирина, най-забавни - кака Лара и Роро, а най-досадни - Жоро Софкин и Александър.

Малко по-късно дойде и кулминацията, когато Ирина отиде при двукратния шампион по бадминтон за хора с нисък ръст и го помоли да си вземе душ. "Жорка, може ли да ти кажа нещо открито, без да ми се сърдиш. Не знам как да ти го кажа, не се притеснявай, остава си между нас, но трябва да си смениш дрехите, защото миришат, Като седнеш някъде, има някаква миризма и виждам как всички си крият носа", каза му смутено водещата.

Софкин започна да се оправдава: "Единственият проблем са обувките, дрехите ми са извадени от пералня вчера". 

Ирина обаче го убеди да влезе в банята и дори му обеща дезодорант. "Не са извадени. Моля те, изкъпи се целия. Имаш ли парфюм, искаш ли рол-он. В един момент ще се усетиш как всички те отбягват", посъветва го водещата.

Когато Жоро влезе в Къщата, Ирина изтича при Вальо Михов и му подшушна: "Дай ми един дезодорант, моля те, за Софкин - обещах му да му дам и го помолих да се изкъпе, но не казвай на никого. Ще ми се пръсне сърцето, неудобно ми е, че му го казах, но е по-честно така", притесни се водещата.

"Да се напръска целия, да си пръсне и маратонките и краката! Целия да се изкъпе", изкоментира Михов.