Тази вечер във "VIP Bradyr" зрителите ще проследят емоционалния полуфинал на най-любовния сезон на шоуто. Съквартирантите ще излеят душите си и ще разкажат какво са научили за себе си по време на двумесечното приключение, коментаторите за първи път ще имат възможност да отправят провокативните си въпроси директно към финалистите, а в края на вечерта двама ще финишират на осмо и седмо място.

Само два дни преди големия финал на VIP Brother 2017, финалистите ще имат много специална задача. Те ще трябва да останат насаме със себе си, да подредят мислите си, да синтезират преживяванията си за последните два месеца и да напишат есе на тема "Приключението ВИП Брадър". Какви изводи направи всеки един от тях, какво спечели и загуби ли нещо в шоуто, ще разберем съвсем скоро.

Полуфиналът на "ВИП Брадър" ще даде възможност на редовните коментатори да зададат своите горещи въпроси на живо, директно към финалистите. Кристина Патрашкова, Любен Дилов – син и Кали ще бъдат по-директни от всякога, а какви отговори ще получат, предстои да разберем.

След много емоции и откровения, с най-известната Къща ще се разделят двама финалисти и ще заемат почетните осмо и седмо място, а кои ще бъдат те, ще решат зрителите.