На нови снимки, направени от папараци, е много трудно да се различи бившата звезда от романтичните комедии Дженифър Лав Хюит от обикновена домакиня. Някога една от най-атрактивните актриси, която задължително биваше включена в списъците на "най-желаните", обичаше да се появява публично в рокли, подчертавайки идеалната й фигура. Сега Лав Хюит  не само е загубила старата си форма, но и напълно е престанала да се грижи за себе си.За първи път за актрисата започна да се говори след като се появи в младежкия филм на ужасите "Знам какво направи миналото лято" и неговото продължение.


Последната роля в голям филм за Дженифър беше мелодрамата „Въз основа на признаците за съвместимост“ (Jewtopia (2012), която остана почти незабелязана. Оттогава актрисата е решила да си вземе почивка в кариерата си и да се посвети на децата и съпруга си.
След втората бременност Дженифър напълня и не успя да си възвърне формата.Според самата актриса връщането й на екрана е било забавено и защото съпругът й Брайън не иска тя да се попилее отново на снимачните площадки.

Превод: БЛИЦ