Актьорът Джерард Бътлър се зае да опознае и други кътчета от България, след София. Холивудската звезда си подари пролетна разходка из главната улица на Пловдив, а след това не пропусна да похапне и в Капана.

В отлично разположение на духа и в компанията на свои приятели, звездата предприел туристическа обиколка на местните забележителности. Към обяд компанията не пропуснала възможност да се поглези със студена бира в дома на занаятчийската бира.

След това отседнал в местен ресторант, където похапнал обилно лаврак и скариди, сьомга, агнешко, свински ребра, салата и брускети. За десерт актьорът си поръчал мелба, а освен това не пропуснал да се изяви и като барабанист в ресторанта, където похапвал.

И от двете заведения, които посетил, споделят, че Бътлър бил изключително любезен, приел да се снима с персонала и не проявил никакви капризи, пише „Телеграф”.

Джерад Бътлър е у нас за снимките на третия епизод на екшън поредицата „Код Олимп, като отново влиза в ролята на Майкъл Банинг.

В лентата му партнират Ник Нолти, Джейда Пинкет Смит, Морган Фрийман и други. Актьорът е в България, заедно с кучето си Шушка, което осинови при предишното пътуване до България.