Джулия Бочева мечтае за голямо семейство. Участничката в "Като две капки вода" може да е едва на 23 години, но вече иска да се омъжи и да има деца. Красивата актриса, която покрай сериала на Би Ти Ви „Революция Z” блесна и като певица, отсега е наясно, че иска не едно, не две, не три, а четири деца. Само че засега не е срещнала точния мъж, който да сбъдне желанието й за хармонично и щастливо семейство, пише "Уикенд". 
„Мечтая за един спокоен и балансиран човек, който да е способен да отгледа с мен 4 деца. Обожавам децата, бих си направила цял футболен отбор, ако имаше как”, споделя брюнетката. 

До преди няколко месеца изглеждаше, че Джулия е намерила именно този човек. Красавицата се носеше на крилете на любовта с колегата си от „Революция Z” Никола Стоянов. Именно покрай участието си в сериала, двамата се залюбиха, след което се разделиха за кратко, пак се събраха, дори живяха под един покрив, докато окончателно не прекратиха връзката си. 

В артистичните среди се говори, че желанието за раздяла било не на Джулия, а на Никола. Това решение младият актьор взима за втори път. Според запознати причината за това е желанието на актрисата да се установи и да създаде семейство, докато самият той още не бил готов за подобна сериозна крачка. 

В шоуто „Като две капки вода” красавицата блесна още веднъж не само актриса, а и като певица. Затова всички й предвиждат звездно бъдеще. „Мечтая за това да имам още много професионални провокации. Мечтая за големи, плътни, интересни и разнообразни роли в театъра и киното, както и за много музика”, споделя Джулия. 

Тя би участвала отново в сериал, ако ролята й допадне, но най-вече би искала да се снима във филм. Тази си мечта обаче май ще преследва чак наесен, защото е решила цялото лято да го посвети на отдавнашното си желание да пътува.