Новият водещ на вечерното шоу на бТВ Николаос Цитиридис празнува днес рожден ден. Новоизгрялата звезда в родния ефир става посреща 26-тата си година.

От екипа на шоуто побързаха да му честитят във фейсбук празника. В коментари пък стотици фенове вече изказаха пожеланията си за здраве и успехи към младия водещ.

Николаос се превърна в новата телевизионна сензация. Той вече записа зад гърба си пет предавания и сподели, че най-страшното е минало. БТВ избра младежът за своя нов водещ на мястото на легендата Слави Трифонов и впрегна сериозни усилия, за да рекламира новия си продукт.


"Шоуто на Николаос Цитиридис" започва в 22.30 ч. и е до 23.30 ч. и може да ви прилича на "Шоуто на Слави", но това е само привидно. Като бивш журналист и стенд ъп комеди актьор Николаос внася много по-забавен хумор, умее да задържа вниманието на зрителите и засега впечатлява с подбора на гостите си, които пък разказват интересни истории и разкриват пикантерии около живота си.

След дълго чакане и големи догадки на 22 януари bTV най-накрая разкри името на водещия на новото вечерно предаване. Самият Николаос сподели, че му е било много трудно да запази тайните и да не я казва дори на своите близки.

След появата на големия екран, за Цитиридис започнаха да пишат всички медии. Вече има интерес и към личния му живот, като дори се появяват информации за това какъв е хонорарът му.