В началото на годината цяла България остана потресена от това, което 24-годишната Кристин Каменова направи – а именно да изтегли кредит, за да си сложи изкуствени цици. Сега обаче се оказа, че тегленето на кредити е запазена семейна черта. 
 

Оказа се, че майка й Емилия Крумова е затънала в дългове към банки. И не само това – бирниците ще вземат имота й, в който живее, пише в. ШОУ. 
 


                                       Емилия Крумова


                                   Кристин Каменова

Майката на силиконката се подвизава в Монтана, а днес излезе информацията, че голям апартамент ново стротелство в Монтана е обявен на търг от частен съдебен изпълнител.

Жилището е собственост на Емилия Крумова, която е задлъжняла към банкова институция.

Апартаментът се намира на улица „Св. Климент Охридски“ №59, на третия етаж. Той е с площ 102 квадратни метра. Състои се от дневна, трапезария с кухненски бокс, две спални, баня, тоалетна килер и антре. Подът в стаите е теракот и ламинат, баните са с фаянс, а на прозорците има PVC дограма.


Сградата, в която се намира жилището, е построена през 2008 година. Намира се на оживена улица, свързваща центъра на града с кварталите „Плиска“ и „Младост“. В близост има множество търговски обекти, пояснява частният съдебен изпълнител.

Жилището е ипотекирано към банка за 90 995 лева. Сега той се търгува на начална цена 65 500 лева. Мераклиите да се сдобият с апетитния имот могат да направят оглед всеки вторник и четвъртък след предварителна уговорка.


Търгът ще се проведе на 11 септември от 14 часа в сградата на районния съд в Монтана.