Участието на Елена Йончева в "Денсинг старс" предизвика напрежение в "червената партия". Депутати от столетницата се разделиха на лагери дали подкрепят с SMS половинката на Станишев, коментира в. "168 часа".

Искам тя да спечели шоуто "Денсинг старс" , защото дава пример на младите хора как трябва да се развиват не само на интелектуално , но и физически, разпалва се народната представителка от БСП Маргарита Панева.
Тя е от депутатите на стогодишната партия, която безрезервно подкрепят приятелката на премиера Сергей Стганишев - Елена Йончева, която участва в танцувалното риалити.
Истинско разцепление в столетницата предизвика спорът дали е необходимо "червените" депутати да подкрепят с SMS и обаждания Йончева. Половинката на Станишев досега се движи уверено напред към финала на танцувалното шоу. Елена отслабна сериозно, раздвижи скованите си крайници и вече се изявява като професионална танцьорка.
"Гледам с удоволствие шоуто. Елена се отнася много сериозно към задачите, въпреки че е далеч от шоубизнеса. Не бих гласувала, защото не съм от този тип зрители ", зарязва отговорността си към партията "червената" Ива Станкова.
Самата Елена Йончева категорично отказва да коментира възможността да бъде подкрепена от представителите на най-високите етажи на властта. Още с  влизането си в шоуто тя категторично обявява, че не желае да бъде експлоатирана връзката й с премиера Станишев. /БЛИЦ