Журналистката Елена Йончева ще танцува кючек в предаването "Търси се..." по бТВ . Тя ще гостува в поредното издание на токшоуто тази събота - 20 декември, от 11.00 часа.
С помощта на най-близките й хора водещите Нели и Меги ще разкрият какъв човек е тя в живота и какво мислят за напрежението и опасностите в професията й нейното семейство и приятели.

Първата изненада за Елена е човекът, който я открива за телевизията – Иван Гарелов. Той ще признае, че покрай много работа и непрекъснатите й ангажименти зад граница повечето й колеги не са успели да я опознаят като човек. Гарелов няма да спести факта, че с работата си Елена Йончева е станала известна в публичното пространство много преди приятеля й Сергей Станишев. Какъв личен въпрос ще зададе "Мистър Панорама" на Елена, зрителите ще научат от предаването.

За отношенията на Елена и Сергей ще разкаже братът на журналистката – Иван, който за първи път застава пред камера в "Търси се...". На кои желания на Елена се е противопоставял премиерът и защо – ще стане ясно в предаването. Заради страстта на Елена към танците брат й ще я провокира отново да танцува, но под звуците не на латиното, а на ориенталската музика. Как ще се справи Елена с кючека, зрителите ще видят в събота.

Какви са рисковете да си оператор на Елена Йончева –  това ще разкрие Пламен Герасимов, който ще разкаже за най-опасните ситуации, в които двамата са попадали. Той ще предизвика журналистката да разглоби или сглоби пистолет. Оказва се, че въпреки, че е отличен стрелец, Елена за първи път се изправя пред такова предизвикателство.

Двама от състудентите на Елена, с които е учила в Москва – Ники Кънчев и Валери Маринов, ще разкажат за съвместните им години в руската столица. Последната изненада за нея е провокирана именно от Ники Кънчев, който я кара да танцува салса. Водещите са поканили в студиото танцьора Алфердо Торес, който е първият учител на Елена по латинотанци, след като тя приема поканата за участие в шоуто Dancing Stars. /БЛИЦ