Ели Гигова и собственикът на Sin City в Сандански – Петко, откриват светския летен сезон с екстремна ваканция в Турция. Двамата планирали още в началото на пролетта, че отпуската им ще бъде наистина незабравима и избрали да се забавляват вместо с романтични разходки из Европа, със скуба дайвинг, сърф и водни ски.
 След като споделили намеренията си със свои близки приятели, към двойката вече са се присъединили още няколко почитатели на активната почивка. Групата е отседнала в хотел Rixos Premium в Анталия и ще остане там поне две седмици. Дни преди да заминат, Ели и Петко се снабдили с екипировка и ценна информация за всички подробности около екстремните летни спортове. За спортната журналистка и богата наследничка Ели Гигова това ще бъде първото екстремно гмуркане. Макар че малко се притеснява, изцяло разчита на опита на Петко, призна тя.
Тази „авантюра“ със сигурност няма да отмени следващия летен проект на най-обсъжданата двойка. Ели и Петко поемат в средата на лятото на романтичен круиз в Нова Зеландия. /БЛИЦ