Бизнесменът Николай Гигов е единственият мъж, с когото контактува кокетната му щерка Ели. Красавицата е изпаднала в дълбока депресия и почти не излиза от дома си. Ако все пак се осмели да го направи, задължително е в компанията на татко си и по възможност в късните часове на деня.
 

Баща и дъщеря бяха засечени да пазаруват в 23,30 часа в денонощен супермаркет в столичния кв. „Бояна”. Милионерската наследница имаше доста отчаян вид. Несресана, с подпухнали очи и наметнала дебело кожено палто за 5 бона, бившата журналистка вървеше намръщена подир татко си. Семейство Гигови препълниха количката и платиха над 200 лв. на касата, но среднощният пазар не развесели Ели, пише "Таблоид". 
 
Нашият репортер едва разпозна бившата спортна журналистка, заради неугледния й вид впечатление правеше единствено таткото, който се беше барнал като обикновено и се мотаеше с усмивка на лице. От обкръжението на красавица издадоха, че е в тотална депресия, защото кара 36 години, а все още не е създала семейство, живее с майка си и баща си и дори няма гадже. Именно това отчайвало брюнетката, защото много от приятелките й вече имат големи деца. 
 
„Образована, умна, стройна, от добро семейство, но без късмет в любовта”, така описват Ели Гигова приятелите й. Преди по-малко от година щерката на оръжейния бос се похвали с поредната си диплома за висше образование. Тя завърши Колежа по международни и обществени въпроси към Университета „Колумбия” в Ню Йорк. В едно от най-престижните учебни заведения в Америка Гигова се обучаваше в продължение на година и половина, но дори и там не успяла да срещне мъж, който да й завърти главата. Затова хубавата Елена се върна отново при мама и тате в София. Единствено кучето й порода йоркшир я теши в самотните нощи и запълва празната й спалня. 
 
Близките до депресираната хубавица твърдят, че Ели съжалява дето е изпуснала толкова мъже и в момента седи сама с покоите на баща си в „Бояна”. „Много иска вече да има семейство и дете, но то не става, когато пожелаеш. Заради това много се депресира и единствено кучето я утешава”, коментираха запознати.