Преди няколко месеца фолк дивата Емилия публично призна, че е разделена с бащата на двете си деца Коко Динев. Тя заяви, че причината за разлъката не е изневяра, а несходство в характерите, което с годините се задълбочило. Оттогава певицата не е афиширала нова връзка, но в светските среди упорито се говори, че има нов мъж до себе си. Динев също не си поплювал и вече сменил няколко любовници, сред които и неговата адвокатка, твърдят запознати, цитирани от в. "Уикенд".
Бившият футболен бос е прекарал през леглото си цял куп фолк певици и дори стигна до олтара с пайнерката Анелия. Двамата имат 15-годишна дъщеря на име Ивон, ала бракът им се оказа краткотраен. По това време Динев започна авантюра с Емилия, която по-късно прерасна в дълга и наситена с емоции връзка. Гласовитата блондинка му роди две деца, но не успя да го задържи до себе си, макар че изкараха над 10 години заедно. Връзката им бе на приливи и отливи, но накрая певицата предпочете да сложи окончателен край и да продължи живота си без Коко, за когото се говори, че многократно й е изневерявал, включително и с нейни колежки. 

„Този път няма намесен трети човек. Един ден просто се скарахме и аз си тръгнах. Може би проблемът е, че не сме един за друг, но много се обичаме”, обясни Емилия в телевизионно интервю.

Откакто е разделена с Динев, изпълнителката пази личния си живот в тайна, но според слуховете вече има нов мъж до себе си и той даже я завел на почивка в Дубай. Бившият й също не е останал без женска ласка и според запознати последната му тръпка е адвокатката му. Аферата  с юристката изненадала всички, тъй като до този момент бизнесменът бе ориентиран към лекия жанр и секс списъкът му включваше все чалга певици. 

Хора от обкръжението на Коко издават, че новата му любовница е атрактивна блондинка на около 35 години, която успяла да го заплени не само с външния си вид, но и с интелекта си. Двамата се познавали отдавна, но интимни станали едва наскоро и връзката им все още не била кой знае колко сериозна.