Гости във „Вечерното шоу на Азис” в петък ще бъдат Август Попов и попфолк певицата Емилия. Освен това утре стартира и рубриката на Васко Мавриков „Инспектор Гадже”.
Емилия ще сподели, че е истински щастлива. „Животът ми е пълноценен и с пълна съвест мога да кажа, че съм щастлива”. Освен това певицата ще разкаже, че в момента преговаря за роля във филм, но всичко ще стане ясно през другата седмица, когато се очаква да подпише договора си.
За музикалните фенове Емилия ще изпълни песента „Ти си луд” от новия си албум „Родена съм да те обичам”.

Август Попов ще сподели пред Васко, че не е изчезнал, а се занимава с неща, които му доставят удоволствие. За времето си в „Ку-ку” гостът ще сподели: „Ние бяхме заедно за кратко време, популярността и младежкият ентусиазъм ни обединяваше. Като се намесиха пари всичко се обърка. Не сме се карали, но всеки си тръгна по пътя и прави това, което му харесва”. Август ще сподели още, че има идеи да се занимава с продуцентство и че се е отказал от идеята си да става политик. „По едно време имах подобни забежки, смятах, че всеки може да даде нещо от себе си. Днес искам да бъда политик, утре може и да не искам. Влезе ми тази идиотска идея в главата, но нямаше как да я осъществя и се отказах”.

Утре вечер е и премиерата на новата рубрика на Васко Мавриков - „Инспектор Гадже”. Той ще заяви, че е инспектор на добра воля и член на организацията „Ченгета без граници”. Актьорът ще сподели, че е първи братовчед с инспектор Гаджет, но неговите разследващи методи са по-различни от тези на роднината. Неговото първо разследване ще разкрие истината дали съществува сирене в сиренето. От какво е произведено бялото сирене у нас, от тибешир („бело”) или от палмово масло? /БЛИЦ