На 5 юли рожден ден празнува Есил Дюран, което е повод за философска равносметка на извървения път, за смисъла и за важните неща, за които си струва да се борим и да продължим напред щастливи, съобщава Планета тв.

“Точно този рожден ден не бих желала да превръщам в огромно шумно събитие. Имам нужда да остана сама, да се обърна към себе си. Искам в този ден да зарадвам някого - да нахраня беден човек, да направя подарък на някой, който има нужда от нещо. Тогава бих се чувствала много щастлива”, споделя певицата.

Пред Гала позабравената Галя от „Сатен” разкри най-големия ужас в живота си

Звездата на телевизия “Планета” признава, че колкото годините вървят напред, толкова повече й се иска да се върне назад, дори да е за малко.

“Струва ми се, че взимаме живота прекалено насериозно. Красотата е в обикновените неща. Иска ми се в малък сак  да сложа най-необходимото: бански, блуза и къси панталони, да взема доброто си настроение и да тръгна нанякъде с приятели от дивите си младежки години, само за една седмица. А след това животът да продължи с всичките мои отговорности...”