Хората казват, че съм страшен боец, аз си мисля, че съм креативна. Помага ми това, че нямам его. Не казвам, че съм актриса или бизнес дама, а човек с малък бизнес план. Това заяви пред Мон Дьо в "Събуди се" актрисата Евелина Борисова.
Останах сираче на 6 години, помня, че плаках, че не ме заведоха на погребението. Развих фобия и не пусках майка ми никъде. Детската ми мечта беше да бъда хореограф. Киното ми е по-интимно и истинско. Владо Икономов ме върна в киното, иначе си бях направила голяма пауза. С Тодор Колев ми беше много неудобно, защото той беше професор, а той беше гол, лежащ в едно сено, а аз трябваше да го разтривам", призна си тя.

"Като бизнес човек си давам 8. В това, което правя, съм много добра и тук нямам никакво съмнение. Мога да ръководя хора. Бизнесът е нещо, в което се чувствам много сигурна. Със Слави Бинев бяхме кралят и кралицата на нощна София. Той беше казвал, че с жени не иска да работи, но после ме срещна", каза тя.

"Имах идеалната връзка. Харесвах, че имах лидер до себе си. Като ми изневериха, отидох и си направих убийствена фотосесия", каза тя.

"Има една тема, която е особено болезнено за мен и все още не съм си дала отговор. "Какво правим, когато децата загинат". На този въпрос нямам отговор", призна тя.