World Beauty Organization даде лиценз на Expose Model Management за конкурсите Top Model Of The World и Miss Intercontinental. Новината беше обявена пред български и чужди медии на пресконференция в Кемпински хотел Зографски.
Специално за подписването на договора за лиценз пристигна в България  Детлеф Турсиес, президент на WBO Europe (World Beauty Organization). Полученият лиценз ще даде право на Expose Model Management да провежда конкурсите в България. Агенцията ще организира през 2009 година национален кастинг за избор на български участник във финалите на конкурса Top Model Of The World и Miss Intercontinental. Кастингите ще се провеждат поетапно в няколко града в България с финал в София. Избор за участник и за двата световни финала ще се определи по време на общ конкурс, като за избор на «най-красивата» и «най-добрия модел» от участниците, агенцията разглежда възможността за продуциране на телевизионно риалити шоу.
Диана Иванчева, модел на агенцията от тази година, ще представи България на финалите на конкурса Top Model Of The World на 4 април в Берлин. /БЛИЦ