Всички мъже на Лили мълчат . Не обичат да разказват историите си с нея, точно както тя избягва да споменава личния си живот, коментира "24 часа". Да, но пък всичките те са любопитни какво говори звездата за тях. Затова са и най-верните читатели на книгите, които излизат за нея. "Ще си ги купя всичките", казва Асен Гаргов-мъжът, с когото е живяла най-дълго - 16 години, в конкубинат и с който нито веднъж не са си казали "Обичам те".
Съпрузите на Лили са трима . Фаворитите и доверениците й - много повече. Звездата има и три развода, но на практика никога не е оставала без мъж до себе си.
От третия й съпруг нататък -Янчо Таков всичките са по-млади от нея. Разликата й с Янчо е 9 години. Когато се женят , той е бил едва 24-годишен. Той самият не е разказвал никога подробности от живота им, но ако я спомене я нарича Иванова.
Тъжната истина е, че тя не успява да се обвърже с никого завинаги. Много мъже минават през живота й . Някои от тях споделят дома й - Асен Гаргов, Чочо Владовски. Дори и тв водещият Драгомир Драганов бил виждан да хвърля кофата с боклука.
Други са само душеприказчици-Иван Тенев, проф. Иван Славов, Исак Гозес, Мартин Карбовски, проф. Юлиян Вучков.
Но има една тайнствена личност, която е плътно до Лили Иванова години наред и е единствената, чието мнение има жизненоважно значение за звездата.
Това е астрологът й. Той казва кога да бъдат концертите, посочил е Мартин Карбовски като неин биограф, обяснил е, че филмът по Би Ти Ви не трябва да излиза преди рождения й ден на 24 април.
Има голяма вероятност астрологът да е жена. А в естрадната гилдия се носят и други легенди - че Лили се доверява само на ходжа, когото познавала от родния си град Кубрат . Човекът вече бил болен , но и правел амулети за здраве и успехи от детството й.
"Ходжата, който я познаваше, се изсели  в Турция и там почина", казват обаче в Кубрат. /БЛИЦ