Истинско фиаско претърпя Сашка Васева в Германия, съобщава svetsko.com. Дупнишката Мадона активно рекламираше своите концертни изяви в Мюнхен на 18 и 19 април.
Първоначално Сашка Васева трябваше да забавлява българските емигранти в ресторант „Рила” заедно с колегата и Валдес. Очевдино разногласия между двамата попречиха на съвместната им изява. Въпреки това госпожа Васева се появила на уговореното участие в Мюнхен. И няма причина да не го направи, защото нейният съпруг има апартамент в града и често цялото му семейство живее там. Още първата вечер Сашка Васева претърпяла пълно фиаско. Посетителите в ресторанта били по-малко от очакваното, което разочарова истински певицата.Малкото гости видимо не одобрили тоалета на звездата. Сашка Васева не е изневерила на стила си и се появила с къси гащички и наметало от тюл в розов цвят. Мъж, който я съпровождал, събирал по десет евро вход от всички посетители и чак след като приключило плащането, Сашка започнала да пее.
Еуфория и добро настроение липсвали сред българските емигранти. Час по-късно Сашка Васева прекъснала своята задгранична изява с аргумента че се чувства зле, а повечето гости дори не разбрали, че програмата за вечерта е свършила. Ден по-късно Сашка Васева отново се появила в българския ресторант в Мюнхен, но тактично била изпратена да си върви, тъй като собственикът преценил, че е по-добре да не се изявява повече на сцената на неговото заведение. /БЛИЦ