Фолк-певицата Бони, която наскоро премина в “Пайнер”, облече за първи път в живота си сватбена рокля. Екзотичната изпълнителка закри ревюто на “Брайдъл Фешън” снощи в хотел Шератон, проведено по време на сватбеното изложение.
Тя блесна с Lady Kiara, обсипана с 7000 кристала и перли „Сваровски”, а чаровната й дъщеря Михаела бе в мини Lady Amaranda. След като преди броени дни Бони хвана букета на сватбата на Наталия Гуркова, обеща че може скоро да изненада журналистите с Менделсон. И призна, че е влюбена от 6 месеца.
Първата част от дефилето пък бе закрита от топмодела на МА “Евромоделс” Мариола Милушева. Високата 180-см манекенка само преди седмица се завърна от Париж, където спечели титлата вице Miss Diamond Paris 2009, на конкурс, проведен в най-луксозния клуб в града на любовта.
18-годишната Мариола Милушева представи рокля от специалната колекция на „Проновиас”, достойна за червения килим в Холивуд.
Още един топ-модел на “Евромоделс” зарадва мъжките погледи на ревюто. Блондинката Мария Чобанова, носителка на титлата мис „Снежна Кралица” 2008 бе в рокля на дизайнера Мануел Мота. Една истинска Lady България – Цвети Разложка представи Lady Ada – бялото изкушение блестеше с 5500 кристала и перли „Сваровски”. Бижутата на SSG се съчетаха перфектно с предизвикателствата от „Май Лейди”. Водеща на вечерта бе светската журналистка и режисьор Нина Никол, която бе облечена в тюркоазена дълга рокля от последната колекция на “Проновиас”. /Светлана Славкова