Карам изключително лека бременност, като досега не съм имала никакви проблеми. Дори не съм повръщала. Случва ми се, като съм на високи токчета, да ми се подуват краката, но това не е чак толкова сериозен проблем. Това заяви бременната фолкпевица Джина Стоева, пише "България Днес".
 Изпълнителката изненадващо призна, че чака дъщеричка и е почти в 4-ия месец от бременността си. Тя е заченала по естествен път от приятеля си, който е с 3 години по-малък от нея, а са двойка от две години.

Русенката сподели, че вече усеща, че много бързо се изморява. Това я накарало да се замисли колко още време ще продължи с участията си. "Преди време ми звъняха да ме канят за гостуване на Нова година, но прецених, че няма да съм във форма тогава, тъй като вече ще съм около 6-ия месец. Засега ходя на участия, но в един момент вероятно ще преценя, че трябва да сложа край. Завръщането ми на сцената също няма да е с конкретна дата, като в движение ще ги мисля нещата", каза още Джина.

"Притеснявах се, все пак годините напират и не бях сигурна дали ще се получи толкова лесно. Познавам прекрасно тялото си и усетих, че нещо се случва, но на приятеля си съобщих новината чак след две седмици, когато минах през втори преглед. Той ме бъзикна, че съм качила няколко килограма, а аз му казах, че тепърва ще имам да дебелея още", сподели изпълнителката.

Фолкпевицата сподели, че преди да започне да й личи наедрелият корем, е снимала клипа към последната си песен "Ди Каприо". "Има много голяма закачка в песента. Тя е биографична, тъй като се пее, че съм 3 в 1 - умна, дива и красива. Всъщност, искам да кажа, че още ме бива. Песента е посветена на мита за идеалния мъж, а аз харесвам много Леонардо ди Каприо и като актьор, и като мъж, и като социално ангажиран човек", добави Стоева.

Джина разкри, че е мислела, че ще има момче, но новината за момиче изключително много я зарадвала. "Поръчала съм на сестра ми и приятелки да ми пращат всякакви предложения за име, за да мога да избирам. Така ще ми помогнат да се спра на най-хубавото", завърши щастливата изпълнителка, която дълго време е очаквала бебенцето и вече мечтите й са започнали да се превръщат в реалност.