Фолкпевицата Емануела смени амплоато си като влезе в ролята на сластна изкусителка на плажа. Поводът се оказа новият рекламен клип на Мастика „Пещера“.

Във видеото Емануела разсейва играта на карти на плажа на група приятели и разкрива перфектни форми по бански. Нейна екранна партньорка е друга звезда – популярната от риалити сериала „София Ден и нощ“ Калина Кузманова. Тя се превъплъщава в барманка в плажно капанче.

В сюжета на видеото двете красавици скриват картите на група мъже на плажа, разкриват от снимачния екип. Според наши източници двете изкусителки са влезли много бързо в професионалните си роли, което не е учудващо като се има предвид сценичния им опит, а и са свикнали да са в центъра на мъжкото внимание.

Кадрите към новото видео са заснети на родното Черноморие в едни от първите топли летни дни. Локацията е избрана и подготвена специално за целите на двудневните снимки. Екипът работил по цялостната организация и заснемането е от над 50 души.

Емануела е поредната звезда включена в комуникацията на Мастика „Пещера“. През годините в тази роля е влизала Галена, Емилия и Андреа. В главната мъжката роля пък са се превъплъщавали Мариан Вълев- Куката, Калин Врачански. В рекламите на анасоновата напитка са били и цял куп популярни модели, плеймейтки, риалити звезди и актриси.