Попфолк дивата Галена откри двойник на колегата си Фики при участието си в Бургас. Певицата снощи направи невиждан купон на сцената на една от най-известните дискотеки по морския бряг. Това предаде "Флагман".

Галена забеляза огромна прилика между Фики и бургазлия, с малко име Иво. В разгара на купона тя го покани на сцената,за да изпеят дуетна песен, явно надявайки се той поне мъничко да може да пее.

Когато момчето, действително приличащо на секс символа на Пайнер, се опита да пропее, буквално блокира всички тонколони и озвучение, а самата Галена се хвана за главата.

Нашият Фики се оказа бледо копие - абсолютен музикален инвалид. Фолкзвездата се опита любезно и като на шега да го отпрати от подиума, а за Иво остана утехата, че прилича на Фики Стораро - нещо, с което оттук нататък бургазлията може да сваля мацки.

И докато партито продължаваше, на съседното сепаре бе забелязан бизнесменът Бенчо Бенчев, който е добър приятел на фолкдивата Галена и съпруга й Галин. Тя на няколко пъти отправяше специални поздрави към компанията му.


Попфолк дивата е шокирана от удивителната прилика, мисли, че е открила нов Фики 


Бургаският двойник се старае...


А Галена го насърчава


Накрая е шокирана от певческите възможности на Иво, но утехата за бургазлията е, че поне прилича на секс символа на българския фолк