Любовта между Галин и 16-годишната му колежка Десита пламнала покрай съвместното им парче Texas Place и засега е само платонична, твърдят техни колеги, пише "Телеграф".
Галин разби сърцата на фенките си с последните снимки, които сподели в социалните мрежи. Въпреки упоритите слухове, че певецът си пада само и единствено по мъже, запознати издават, че отношенията му с малката красавица не са само професионални и още по време на снимките искрата между тях пламнала. За Десита все още не се знае нищо в светските среди, освен че е ученичка. 

Преди дни Галин качи общи снимки в инстаграм и написа, че тя е неговото откритие, а феновете отбелязаха, че двамата са хубава двойка. Приятели на певеца споделят, че той бил толкова влюбен в новата си изгора и й обещавал бляскава кариера. 

16-годишната девойка е първият изпълнител, който Галин ще продуцира, От години се спекулира със сексуалната ориентация на Галин, но той категорично отрича, че има влечение към собствения си пол. Очевидно сега иска да докаже, че има нова жена в живота си.