Екзотичната манекенка Глория Петкова, която е участник във новия сезон на „ВИП Брадър е била жертва на смразяващо домашно насилие, пише HotArena. В нощта на ужаса Глория била с гаджето си караоке, а той й пеел You are beautiful. В рамките на 2 секунди приятелят й бил обладан от необясним бяс и безпричинно тя станала жертва на побой. Тормозът продължил 3 часа. 
„Минах през всички емоционални състояния. Страх, плач, крещене, молене. До някаква степен осъзнавах, че той няма да спре. Обърнах нещата и започнах да се правя на силна, но това направи нещата още по-лоши. Няколко пъти загубих съзнание“, разказва Глория пред сп. "Ева". Успява да избяга към 5 часа сутринта, първо се обажда на близък приятел. 

„Когато отидохме в болницата кръвното ми беше 60 на 40. Не знам как бях жива. Отидох в полицията с медицинско досие от 5 страници! Все още имам белези по тялото. А полицаят ми каза: ако трябва да бъда честен, най-добре сами си решете проблема, защото ние нищо не можем да направи, Можело да се започне дело, но да не очаквам правосъдие или възмездие“, разказва манекенката. 

Глория изпада в депресия. Следва дълъг период, в който най-малкият крясък я срива. Оттогава Глория не се е виждала с насилника си. Разбрала, че неговият живот върви много добре – той бил млад, развивал успешен бизнес. На моменти тя изпитвала желание да му причини болка, но не искала да бъде съдник, пише „България днес“. Самата тя има супер успешна кариера като модел - участвала е в модни ревюта в Берлин, Париж, Милано, Лондон и е канена на дефилета на Жан Пол Готие, когото обожава.