Звездите на столичния куклен театър Станимир Гъмов и Румен Угрински се развихриха като майстори на скарата. Юнаците замесиха 153 кюфтета, приготвиха 120 шишчета с мръвки, нанизаха специални чили късове с любимите им люти чушлета за градинско барбекю парти, с което трупата откри коледната си кампания, пише в. "Стандарт".
Във вторник вечер Гъмето собственоръчно е приготвил каймата и я накиснал с останалите меса в специална марината, негов личен патент. В 18 часа бе даден старт на купона, а Станимир Гъмов и Борис Радев запасаха престилките. Угрински поддържаше огъня и раздаваше готовата продукция.<br /> <br /> Явор Гигов бе назначен за главен сомелиер в импровизираната дегустация. Почетният гост Христо Мутафчиев опита творенията на Гъмов. Всички бяха единодушни, че той е достоен за шеф-готвач и вече е завеждащ барбекю секцията на театъра.<br />