Джулиана Гани сподели в интервю, че съпругът ѝ бил вбесен, след като тя подала молба за развод и постъпил ужасно. Засипал входа на дома й с човешки фекалии.

„Същото място той преди засипваше с цветя”, не скри огорчението си силиконката. За първи път тя призна, че Станимир ѝ струвал поне 1000 лева на седмица, защото той живеел изцяло на нейна издръжка. Някой път сумата скачала и още няколко стотачки, но той въобще не се притеснявал от това, съобщава bTV.

„Истината е, че съм му купувала дрехи. Отиваме в мол-а, аз си харесвам обувки и той започва: "Ех, само ти си купуваш неща, на мен няма ли да вземеш нещо" и аз отивам и му купувам, защото ми става мъчно.", разказа блондинката. "Случва се това, веднъж, два, три пъти и той го приема за даденост.", потресена е тя.

"Моят мъж беше фитнес инструктор. Когато влязох във ВИП Брадър, той реши че сме звезди и спря да работи. Известен бил вече и не могло да се занимава с това", разказва Гани.

"Трябва да се лишиш ти, за да имаме ние. Това беше репликата, която най-много ме отблъсна и тогава реших да се разведа", изяснява тя.
Към момента мъжът ѝ е заминал за чужбина при роднините си и с него не може да се свърже никой. Гани пък е щастлива с нов мъж до себе си.