Дупнишката мадона Сашка Васева не вижда нищо с едното око. „От 2009 г. съм сляпа с дясното око, нещата станаха много бързо, като че ли изведнъж, и в момента нямам никаква видимост”, разказа чаровната блондинка.
След като в продължение на 7 години тя ходила на всякакви офталмолози и никой не успял да й помогне, в момента Сашка е решила да се обърне към нетрадиционната медицина с твърдото убеждение, че традиционната не може да й помогне, пише "Струма". 

От близо месец интересите на гласовитата дупничанка са насочени към сайтове, пълни с информация за всякакви ангели хранители, светци и др., както и лечебни справочници със съвети за всякакви болежки от народната медицина, но явно до момента не е успяла да намери нищо, което да й помогне, защото вчера по телефона звучеше доста отчаяно: „Много ще бъда благодарна на всеки, който знае лек или лечител, ако някой може да ми помогне, го моля да ми пише в някой от профилите ми”, примоли се Сашка.

Това всъщност не е единственият здравословен проблем на Васева. Тя страда и от тежка форма на клаустрофобия, поради което вече няколко поредни години отказва да влезе в  тв шоуто „ВИП Брадър”. Самата мисъл, че трябва да се озове затворена между 4 стени за неопределено време, я кара категорично да каже „не“ на продуцентите въпреки примамливите оферти, които не спират да й предлагат.

„Правилата на играта изискват да стоим затворени в помещения и вратите да са заключени. Мен това не ме устройва, защото започвам да се чувствам изключително зле”, признава популярната дупничанка.

Само преди два месеца Сашка Васева претърпя още един тежък удар - загуби майка си Сийка, която дълги години имаше собствен щанд за парфюмерия в дупнишкия ГУМ.