Любимият на Алисия в най-скоро време ще й предложи брак. 

Двамата са заедно повече от година, а най-настоятелна за сватба била майката на Георги Станоев – Лидка Скалата. Тя чувствала Ася от Вакарел като свое дете. Лидка виждала, че любовта между сина й и приятелката му върви идеално и вече е време да преминат към следващата стъпка. Алисия и Скалата са много близки в последно време. Те не пропускат да са заедно на редица светски събития. Демонстрират огромна близост и в социалните мрежи. Навръх рождения ден на певицата госпожа Станоева публикува обща снимка с изпълнителката, а текстът под нея гласеше: „Най-милото създание-обичам те!“.

Скалата често купувала скъпи подаръци на Алисия. Именно в нейно лице Станоева виждала перфектната съпруга за сина си. Ася според нея е жена на място, която държи на думата си. 

Макар че синът й се дърпал,Лидия успяла да го убеди, че му е време да се задоми. Най-добрият аргумент бил, че по-добра жена от Алисия няма да намери. Така синът й склонил в най-скоро време да направи предложение на Алисия. Освен, че мечтаела да види сина си женен, Лидия искала да има и внучета. Тя била в отлични отношения със сина на Алисия от Валери Божинов, но искала и свое, на което да се радва, пише „България днес. 
Майката на Бирмата още поддържа отношения с бившата му – фолк певицата Преслава, но смята, че много по-добра за сина й е Алисия.